Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Sign in to follow this  
Followers 0
jhanks50

H2O C Having issues

4 posts in this topic

So my H2OC is having problems lately. When i go to turn it on I get a flicker and then it shuts off. This just started happening a couple days ago, and it wont turn on. Has anyone ever had this problem or know what the issue is with it? Also has anyone had to send one back in how is their customer serivce and how long does it take to get your unit back?

Thanks Guys

-Jeremy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quote:
Has anyone ever had this problem or know what the issue is with it?

Only when the batteries are dead it does this. wink I'm sure you've tried this? Even with the 12V cigarette plug?

I've had strange things happen with a (faulty) mapping chip is inside. If you have one, take it out and try.

Have you tried a soft reset? (won't loose data)

With unit off, press and hold the "Pages" key. Then, press and hold "PWR" key. Release both when map appears.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, make sure that your power adapter is working correctly, they will flash like this with power issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It just decided to start working agin today, not sure what the problem was but its working again so im happy with it. (ChuckN yes the first thing I did was check to make sure the batteries were good) lol...thanks for the replies!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0