Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you Sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

  • Announcements

    • Rick

      Members Only Fluid Forum View   08/08/2017

      Fluid forum view allows members only to get right to the meat of this community; the topics. You can toggle between your preferred forum view just below to the left on the main forum entrance. You will see three icons. Try them out and see what you prefer.   Fluid view allows you, if you are a signed up member, to see the newest topic posts in either all forums (select none or all) or in just your favorite forums (select the ones you want to see when you come to Fishing Minnesota). It keeps and in real time with respect to Topic posts and lets YOU SELECT YOUR FAVORITE FORUMS. It can make things fun and easy. This is especially true for less experienced visitors raised on social media. If you, as a members want more specific topics, you can even select a single forum to view. Let us take a look at fluid view in action. We will then break it down and explain how it works in more detail.   The video shows the topic list and the forum filter box. As you can see, it is easy to change the topic list by changing the selected forums. This view replaces the traditional list of categories and forums.   Of course, members only can change the view to better suit your way of browsing.   You will notice a “grid” option. We have moved the grid forum theme setting into the main forum settings. This makes it an option for members only to choose. This screenshot also shows the removal of the forum breadcrumb in fluid view mode. Fluid view remembers your last forum selection so you don’t lose your place when you go back to the listing. The benefit of this feature is easy to see. It removes a potential barrier of entry for members only. It puts the spotlight on topics themselves, and not the hierarchical forum structure. You as a member will enjoy viewing many forums at once and switching between them without leaving the page. We hope that fluid view, the new functionality is an asset that you enjoy .
Sign in to follow this  
gofishingtom

Got the 1.6 version and 1.7 version in email from lowrance

Recommended Posts

My question is has anybody got there downloads in a email and transfered them to a sd card? i got the 1.6 version for my LCX-27 and the 1.7 version for the lms 520 and a file name phantom_2.lrt (58KB) the 1.6 is 2MB and the 1.7 is 3MB now as i read the directions it says to put all on chip and load into the appropriate unit..Has anybody done this download..i just dont want to load everything into my unit..Hoping someone will tell me that the one for the 27 will go into the 27 and the one for the LMS 520 will go into that one..

Does anybody know what an LDR file is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not download to a card from Lowrance.com yourself?According to the HSOforum the current update for an X-27 was on 3/10/08 version 2.3.0 ,8.6MB.Then erase the card and do a seperate download for the other unit LMS 520,3/10/08 version 2.3.0,8.6MB.Lots of good info on their HSOforum!Good Luck,Salmi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry ,Just spotted your previos post.I have an X-27 and did the update without any problems.I have also heard that you need to do the updates in order but I only purchased mine last spring and 2.3.0 is the first update I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i bought my 27 last spring a year ago and it had 1.6 on it and was talked into the latest and greatest so did the upgrade to 2.3 and now theres a 2.4 coming out very soon.but i had no problems at all for the year i had my unit and when did the upgrade now when i get on plane i cant see bottom and blinks what the last depth was..frustrating..so i'm hoping that i can go back to the 1.6...as for taking it off the websight i am running a vista computer and it doesnt work for me..so called lowrance and he emailed me the 1.6 version so hoping it works..was told by tech that my transducer is in wrong place..well why did it work last week and upgrade and now not work!!! it reads great when im going 10-15 mph then go fast and nothing..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problems popped up with the 2.4, so many guys reloaded the 1.6 and there units worked better.

The new version is supposed to have that 2.4 bug fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this