Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Sign in to follow this  
Followers 0
basser

EVINRUDE 115 PROBLEM

4 posts in this topic

Help me out- The motor starts and runs perfect, the problem is that when running at higher speed the motor drops down to where its hardly running, its still smooth,almost like its running out of fuel- if I sit for a minute it takes off fine, but after a a few seconds of wide open it does it again. Any thoughts ? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

sounds like your gas line might not be sealing right have you tried replacing it?
if you do DO NOT USE AFTERMARKET FITTINGS!!!
use only factory fittings from a dealer
that aftermarket stuff is dump!!
hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

MOTOR PROBLEMS? COUPLE YEARS AGO MY FRIEND HAD A YAMAHA THAT DID ABOUT SAME THING. WE TOOK IT TO A DEALER AND FOUND DIRT IN THE WATER JACKET OR THERMOSTAT AND WOULDN'T LET MOTOR TO COOL DOWN. IT WOULD RUN GOOD FOR A LITTLE BIT AND BOGG DOWN. SO MAYBE YOU HAVE THE SAME PROBLEM.
WALLEYE

------------------
Bob's Guide Service
Remer-Grand Rapids, MN
Phone: (218) 566-2398

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey walleye thanks for the tip, I was in a lake with a lot of muck when the problem occured, maybe I sucked some in. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0