Jump to content
  • GUESTS

    If you want access to members only forums on HSO, you will gain access only when you Sign-in or Sign-Up .

    This box will disappear once you are signed in as a member. 😀

  • RECEIVE THE GIFTS MEMBERS SHARE WITH YOU HERE...THEN...CREATE SOMETHING TO ENCHANT OTHERS THAT YOU WANT TO SHARE

    You know what we all love...

    When you enchant people, you fill them with delight and yourself in return. Have Fun!!!

Sign in to follow this  
MNMAV93

Vexilar Problems

Recommended Posts

Hey everyone, I just purchased this Vexilar FL-18 ultra pack this year and was working fine until this last week when i was out using it. i had it in normal mode and was working just fine and then the screen went blank except for the top reading. then it would come back but not near as strong as signal as it was before, what i mean by that is the bottom would be bright red and give me a good signal for my jig and then it would go blank and come back and give me a scattered bottom of green and yellow and wouldnt even pick up my jig. this screen stays anywhere from 10 seconds to 5 minutes. i dont know if i should send it back in or if i am just doing something wrong. your help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume you left in normal mode? If it is in the AZ mode and you move it from one hole to another it can goof it up and the fix is to turn it back to norm and than back to AZ. However if this is not your case then I would check to make the transducer cable is screwed in tight.

Another thing vex says to do to check the ducer is to hold it by the cable with the ducer 2' up from a solid surface and turn it on and you should see 9' if not bad ducer. Sounds like you have a bad ducer though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Either that or the battery. My vex has never had any issues except when the battery was shot which is my fault for over charging it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Your Responses - Share & Have Fun :)

    • Good yo hear from you again!  Hope your search for property goes well and your time in stand is fruitful.
    • Nice pics jbell! That is a nice yellow garden spider you got there.
    • I had a nice size garden spider on my garage door. It stayed there about 3 weeks. Had a mate who I assume did his business and met his doom. I finally needed to open the door so I safely caught it and let it go in the woods near our house.  Her body is about an inch long. Probably about 3 inches total.       
    • 😄i have several "pet" spiders around the deck and garage. sometimes when i'm bored i swat flies with the swatter and feed them!!!!!!
    • its wierd, my cukes the stems from the ground out look like they were died and dried out but the ends were green, plenty of flowers and producing.quite frankly, i got 2 medium size boxed of cukes in the frig i need to use or give away. i know this isnt right to say, i'm getting cucumbered out.   same with the peppers, i had to look thru a jungle to find them most of the summer as the cukes exploded and basiclly covered them. i have enough peppers for what i need, froze some for chili, and have eaten my share. and again there were no small ones coming in to keep them in the ground to make it till first frost.   my tomatoes, the ones i may be pulling soon are running out of tomatoes worth while . 
    • That's too bad, did your garden get dried out at some point? You had a pretty good start to the season and had a jump on my garden.
    • I assume you burned your deck down immediately after taking these photos.
    • Never been a big fan of webspinners, but those orb weavers are cool to look at and harmless. And this is the time of year that you seem to see them.   More of a fan of Wolf and Jumping spiders myself.  
    • Cool!  Did you take a picture when you smashed it? That big som-abatch could use a 22 through it! 😘
×