Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Sign in to follow this  
Followers 0
mrpike1973

help i cant find the wee wee hole on motor

5 posts in this topic

help i bought a 1975 johnson 9.9 moter ran great he had a water adapter on it however when it was running i never saw if the wee wee hole was running i may have just missed it in the excitment of buying a boat i cant find any hose or anything coming out can i buy a adapter for running it out of the water help thanks basically where should the wee wee hole be

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I recall correctly, on that motor, there is not tell tale indicator for your water pump - it all runs out the prop hub and the rear exhaust ports.

marine_man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marine_man is correct.

I had a '74 that didn't and if I recall it wasn't until the early 1980's models the water indicator was used.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it has one, it will be in the back, starboard side, lower cowling. My 79 has one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0