Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Sign in to follow this  
Followers 0
Gatores

03 Chevy Silverado

4 posts in this topic

Today when backing out the driveway to blow snow again the truck started fine and no lights. A hour later started it to put it back in the driveway and the ABS light and the parking brake light came on and it beeps about 10times and just stays on. Any idea what would cause this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will need to have it scanned to see what code is stored.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had that ABS and Parking light thing happen last week on my '05. Just once and then it went away. I figured something was just wet/frozen since it didn't come back on the next time and the brakes (including the ABS) seem to be working fine now (although I don't think the ABS was working when the light was on). I was going to get it checked but honestly forgot it even happened until I read this...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check for any bulletins on your truck. I have had my 2000 in for wheel speed sensors. I think they clean any corrosion off them, not replace them. I would think they have a direct link to your problem. MAYBE??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0