Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you Sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

  • Announcements

    • Rick

      Members Only Fluid Forum View   08/08/2017

      Fluid forum view allows members only to get right to the meat of this community; the topics. You can toggle between your preferred forum view just below to the left on the main forum entrance. You will see three icons. Try them out and see what you prefer.   Fluid view allows you, if you are a signed up member, to see the newest topic posts in either all forums (select none or all) or in just your favorite forums (select the ones you want to see when you come to Fishing Minnesota). It keeps and in real time with respect to Topic posts and lets YOU SELECT YOUR FAVORITE FORUMS. It can make things fun and easy. This is especially true for less experienced visitors raised on social media. If you, as a members want more specific topics, you can even select a single forum to view. Let us take a look at fluid view in action. We will then break it down and explain how it works in more detail.   The video shows the topic list and the forum filter box. As you can see, it is easy to change the topic list by changing the selected forums. This view replaces the traditional list of categories and forums.   Of course, members only can change the view to better suit your way of browsing.   You will notice a “grid” option. We have moved the grid forum theme setting into the main forum settings. This makes it an option for members only to choose. This screenshot also shows the removal of the forum breadcrumb in fluid view mode. Fluid view remembers your last forum selection so you don’t lose your place when you go back to the listing. The benefit of this feature is easy to see. It removes a potential barrier of entry for members only. It puts the spotlight on topics themselves, and not the hierarchical forum structure. You as a member will enjoy viewing many forums at once and switching between them without leaving the page. We hope that fluid view, the new functionality is an asset that you enjoy .
Sign in to follow this  
luckystiff

Lowrance 350A problem

Recommended Posts

My Lowrance kept shorting out this weekend every time my aerator kicked on. It worked fine when the big motor ran, but acted up when I was drifting or running the trolling motor. The 350A is hooked up to the starting motor battery.
I hooked my dad's 350A up to see if it was in the unit, but it did the same thing. Is this a wiring, fuse or battery problem?
It also wiped out 102 GPS coordinates, is there anyway to restore these?
A frustated fisherman.....
Any help will be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

The GPS spots are gone. Were you using a marine band radio? Is your starting battery a dual purpose or a crank battery? Its best to wire the unit to its own battery if possible.

------------------
Mille Lacs Guide Service
651-271-5459
www.millelacsguideservice.com

[This message has been edited by Derek Johnston (edited 05-27-2003).]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Derek,
Thanks for the reply. The GPS spots were completely wiped off somehow. Everytime I shutdown the big motor, the depthfinder would remain on until the aerator would kick on. Then it would start flashing and beeping until I'd shut the aerator off. I do have a marine band radio, but didn't have it on all weekend. I'm not sure what kind of battery I have, but I know that my bilge, aerators, (front & back), and running lights are all running off of the back starting battery. 1999 Lund 1800 SE
Does this help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone else ever experienced losing all of your GPS coordinates on a 350A. Is there any way to restore these?
What kind of battery should I buy to run my 350A on alone?
Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

lucky, that's sucks about your coord's. You don't need a different battery for your electronics if everything's hooked up right.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If its not a battery problem, do you suppose it could be a problem with the pins connecting the GPS? I'm still confused as to why this is happening. Anyone know if Lowrance can help or am I wasting a phone call?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this