Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Jeremy airjer W

Automotive odds and ends

3 posts in this topic

Thought I would share some photos of some recent repairs.

First up, the case of the dead instrument cluster on an 06 Caravan. Found no power to the cluster and no power to the fuse with the cluster and the bcm plugged in. Aha, corrosion in the feed wire somewhere in about 5 feet of harness. Found it under the TIPM  (underhood fuseblock). tmp_13164-20160725_094616-837575444.jpg

Next up.... this customer just had brakes done at the dealer and now it was making  a "really bad noise." Before I could even pull it in they where on the phone with the dealer upset with them. Turns out the dirt road they lived on was the problem!tmp_13164-20160711_131309-1802390934.jpg

 

This Prius came in with a check engine light. It had 2 oxygen sensor codes and a control unit code. A quick inspection under the car revealed what appears to be rodent damage to the wiring harness of the sensor.

tmp_13164-20160727_140522-2106131945.jpg

 

This one was towed in for a no crank. It was pretty obvious that the connecting rod was no longer "connecting". tmp_13164-20160325_112703-2090220545.jpg

leech~~ likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great Jeremy! Gotta love that "rod thru the pan" pic!!  "Gee, Bubba, I done think we dropped a con-rod..."  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now