Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you Sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

  • RECEIVE THE GIFTS MEMBERS SHARE WITH YOU HERE...THEN...CREATE SOMETHING TO ENCHANT OTHERS THAT YOU WANT TO SHARE

    You know what we all love...

    When you enchant people, you fill them with delight and yourself in return. Have Fun!!!

Sign in to follow this  
fishersofmen

Taurus wont start after new battery

Recommended Posts

04 Taurus w/59,000mi. This car has always ran great. Wife went to start it this morning and battery was dead, would not turn over. I put a new battery in and I checked to make sure it would start. Started right up and ran fine so I turned it off. A couple hours later my wife went to leave and it wouldn't run. I went out to start it and it turns over great and pops off hear and there but will not run now?? I am totally confused. Is it just coincidence that my battery went dead and now in the same day I have another problem?

Thanks for any help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing airjer, constantly fires like it wants to run but wont run.

It would be one thing if this just happend apart from the battery, just seems very strange that it happend right after the battery going dead and now replaced.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I talked to someone who said I maybe didn't let the car run long enough for the computer to reset itself after I put the new battery in and it could have messed something up? I unhooked the battery for half an hour, hooked it back up, started it and let it run for a while and now it starts and runs fine. Strange. confused

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



  • Your Responses - Share & Have Fun :)

    • I will have to find some more, cause we ate all of them! They were all connected on the bottom as they are supposed to be. I haven't seen a half-free or a Verpa yet this year and I have only seen a couple of Devil's urn's. The popple fuzz was covering everything this morning so they were a little difficult for me to see. Hopefully we get a shot of water with the lightning over night.
    • Good job!  I have never found any Blacks so they look a little different.  Can you take a picture of what they look like cut in half? They look a little scary like False Morel's 
    • I picked for about 2 hours this morning. I'm not exactly haw many I got but its enough for a couple meals. I'm going to chop some of these up and mix with some cream cheese, feta cheese and garlic chives and then stuff some chicken breasts and cook them on the grill. The little bit of rain that we got last week helped the shrooms pop but it really didn't do much else for the woods besides help the mosquito's hatch. There were so many they licked the bug spray off first then swarmed. I found the mushrooms all over, North, South, East and West facing hills. Normally spot 1 has the best results but this trip it was my second spot. All of them had pretty good size too. Only a few that were in direct sunlight were dried up otherwise they are very firm. Spot 1 is the left container. Don't worry, I use a mesh bag while I'm out in the woods!
    • Yup.... 6 & 4 for Lead.... 4 & 2 for steel
    • I ended up framing my house, putting on the T&G , and then spray foaming back against the interior, which may be why I am not seeing any movement... I also used pine vs cedar
    • I agree with the guy who agreed with the other guy.
    • Just wait till they come up with the remote submarine drone with 3d high resolution camera that can see through algae and milfoil and transmit to your eyewear in 3d.   I struggle with properly tying a berkley knot......
    • I agree with rundrave. #4 early and #2 shot later in year
    • Yes, 5/16 T&G I installed last fall. I did the same, but I see this summer it's starting to buckle  
    • Adding a 4th wouldn't do much IMO. The map screen is already too small to be useful when screen is split in 3. I added a Helix 7 G2N to use as a map screen. Networked with other 2 units