Guests - If You want access to member only forums on HSO. You will gain access only when you sign-in or Sign-Up on HotSpotOutdoors.

It's easy - LOOK UPPER right menu.

Sign in to follow this  
Followers 0
Mugsaway

Help searching on a HDS unit

4 posts in this topic

I am using both the HDS 5 and 7. Both units have a 2009 Lakemaster chip installed.

I have searched the HSOforum and read the manual but am still having a problem (I sure hope it's not the operator!)

I can get to the menu to enter the name of the waypoint, but when I push "enter" to search it, it says "no records found".

Example: I try to search for "The graveyard", or "7 mile flat", it won't find it. The unit will/should pull from the chip?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

The chip has no waypoints on it. It has contours so you can see the structure. If you want to see those structures you need to move the cursor around the map until you find them. The search function for waypoints are for the waypoints you have previously saved. When you are on a spot you want to save you can create a waypoint name it and later you can search for it. At least this is how it works on my non HDS units and 08 chip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think eyebjim is correct, it sounds like you're searching for waypoints that don't exist yet. You need to set the waypoints in your hds units, then you can search and view them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the info...

What you are saying makes sense. I guess since I can see these names on the page I figured I would be able to search for it.

Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0